Oras Esteta Wellfit

Nyhet - "Smart" velvære på badet"

Oras Esteta Wellfit  er et dusjsystem med et moderne og elegant design som gir deg et varmt-og kaldtvannsprogram. Et slikt program beroliger og pleier musklene. Oras Esteta Wellfit skaper en helt ny velværeopplevelse på badet ditt.

Utviklet i samarbeid med designere, leger, fysioterapeuter og helseeksperter.

Oras Esteta Wellfit-dusjsystemet gir alle funksjonene for en profesjonell behandling av kroppen med varmt og kaldt vann – med et tastetrykk. Velg mellom et av de tre programmene - RECOVER, RELAX, RELOAD - som angir bestemte intervaller for varm og kald dusjstråle via hånddusjen din. Oras Esteta Wellfit er din perfekte personlige kroppspleiedusj.

Oras Esteta Wellfit er basert på kontrastvannsterapi – en måte å behandle kroppen med vekslende varmt og kaldt vann på, i forskjellige sekvenser. Oras Esteta Wellfit støtter mennesker i deres aktive livsstil og hjelper dem med å holde seg i form. Behandlingen av varmt og kaldt vann beroliger og pleier musklene gjennom en tilpasset meny med programmer designet for å gi hver bruker en sunnere og bedre følelse.

Terapi med varmt og kaldt vann brukes som behandling av idrettsutøvere, leger og fysioterapeuter over hele verden og har mange fordeler:

  • Fjerner muskelspenninger for raskere bedring etter sport
  • Aktiverer blodsirkulasjonen for å lette smerter
  • Da det reduserer ubehag i kroppen din, blir du fysisk mer aktiv, noe som som fører til styrking av det kardiovaskulære systemet ditt
  • Gjør deg mer motstandsdyktig mot sykdommer
  • Fall i blodtrykket og senking av stresshormon fører til bedre avslapning, balanse mellom kropp og sinn
  • Behandlingen med vann er 100 % naturlig

Les mer om produktet her.