Rørleggerservice

Kontakt oss

Reparasjon, vedlikehold og rådgivning for alle typer bygg

Ingen rør- eller VVS-installasjoner er laget for å vare evig. Derfor er rørleggerservice noe som vil være nødvendig i alle bygg. Vi utfører alt innen rørleggerservice, som reparasjoner, spyling og vedlikeholdsoppdrag, for privatpersoner, bedrifter, borettslag og sameier i Oslo og omegn. Våre håndverkere har høy faglig kompetanse, og kan både utføre selve utbedringen og komme med råd om løsninger som vil fungere godt hos deg.


For oss er det aller viktigste at du er fornøyd med jobben vi utfører. Du kan alltid forvente at vi møter opp og utfører arbeidet til avtalt tid, til den prisen vi har blitt enige om.

Eksempler på arbeid vi utfører er:

  • Utbedring av lekkasjer

  • Spyling av tette rør

  • Rørinspeksjon

  • Utskifting av utstyr, for eksempel kraner, varmtvannsberedere, dusj, badekar og wc

Del av logo - Rørlegger og Bolig konsulenten AS

La en fagperson håndtere rørinstallasjonene

Alt som har å gjøre med vann og våtrom burde håndteres av fagpersoner med nødvendig kompetanse og godkjenninger. Vi utfører alt av oppgaver som går inn under vårt fagfelt, og sørger for kvalitetsmessig utførelse og korrekt dokumentasjon i etterkant.

Hvis du har fått utført en VVS-inspeksjon, kan vi gi deg tilbud på å utføre nødvendige utbedringer. For deg som er opptatt av forutsigbarhet, tilbyr vi rammeavtaler for sameier, borettslag og bedrifter samt serviceavtale på varmeanlegg.

Har du behov for en dyktig rørlegger?

Enten du har en kran som drypper eller skal totalrehabilitere baderommet, er vi klare til å hjelpe. Vi tar på oss små og store oppdrag, og koordinerer gjerne håndverkere innenfor andre fagfelt ved behov.

Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 957 00 890.

Kontakt oss