Prosjektstyring og prosjektledelse

Kontakt oss

Et sømløst prosjekt fra A til Å

Vi hjelper deg med å ha kontroll over alle fasene i ditt prosjekt, fra idé til ferdigstillelse. Prosjektstyring og prosjektledelse kan vi gjøre som en enkeltstående tjeneste, eller som en del av et større prosjekt.

Vi har lang og bred erfaring innen vårt felt og bransje, og har mange flinke samarbeidspartnere som vi har jobbet sammen med på ulike prosjekter. Dette er aktører som vi vet vi jobber godt med, og som vi henter inn ved behov.  Les mer om noen av våre utførte prosjekter under Referanser.

Skal du bygge nytt? Vi tar på oss oppdrag på inntil fem boenheter.

Del av logo - Rørlegger og Bolig konsulenten AS

Vi tar jobben på alvor

Vi har stor yrkesstolthet. Det viktigste for oss er at våre kunder føler seg trygg på at jobben vi utfører blir gjort på en ryddig og oversiktlig måte, og i henhold til alle gjeldende lover og forskrifter. 

Velger du oss som prosjektleder og lar oss ta oss av prosjektstyringen, kan vi garantere at du har full oversikt gjennom hele prosessen, samtidig som vi tar oss av organisering, gjennomføring og kontakt med øvrige aktører..

Les mer om total rehabilitering av bolig og våtrom her.

Ta kontakt med oss i dag

Vi svarer alltid innen 24 timer på alle virkedager. Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema, eller ring oss på telefon  957 00 890.

Kontakt oss