Serviceavtale for varmepumpe og -anlegg

Kontakt oss

Effektiv fjerning av tilstoppinger

Vi tilbyr høytrykksspyling av rør og staking av tette rør og avløp. Smuss, avleiringer og rester av såpe, fett, rust og håravfall fører til at avløpsrør tilstoppes. Dette kan fremstå som klukkelyder i rør, eller man kan oppleve å få kloakk som flyter opp. I disse tilfellene må ofte høytrykksspyling til for å fjerne tilstoppingen og rengjøre rørene.

Dette utføres fra en spesialutrustet spylebil med lang rekkevidde, for tilgang i både hus, leiligheter og industribygg. Spylebil har det nyeste innen spyleutstyr og innehar alle funksjoner som kreves for en effektiv og skånsom fjerning av tilstoppinger og fremmedlegemer. Dette gjelder både for fjerning av blokkeringer og rensing av tilstoppede rør og avløp.

Eksempler på arbeid vi utfører er:

  • Kontroll for lekkasjer og andre skader

  • Rens av filtre

  • Kontroll av ekspansjonskar

  • Etterfylling av væske

  • Kontroll av parametre

Del av logo - Rørlegger og Bolig konsulenten AS

Dette får du med en serviceavtale

Fordelen med en serviceavtale er at du får oppfølging etter avtale, og en ekstra trygghet på at varmepumpen fungerer som den skal. Vi tar ansvar for at det settes opp avtaler om service og sender våre godkjente varmepumpeinstallatører hjem til deg for kontroll av ditt anleggs inne- og utedel.

I etterkant av servicen vil du også få dokumentasjon i form av rapport og driftsstatistikk.

Anbefaler årlig servicesjekk

Uavhengig av om du har en serviceavtale eller ikke, anbefaler vi årlig service og ettersyn på varmepumper og varmeanlegg. En serviceavtale er å anbefale fordi det gir en garanti for at regelmessig service blir utført. Dette vil bidra til å øke levetiden på ditt varmeanlegg og sikrer deg en problemfri fyringssesong. 


Ideell tid for gjennomføring av service er i begynnelsen av fyringssesongen, mellom oktober og begynnelsen av desember. Når vi skal undersøke tilstanden på anlegget er det alltid en fordel at det er i drift. Da er det mulig for oss å overvåke relevante parametre og kontrollere at anlegget oppfører seg som det skal. 

Ønsker du å inngå en serviceavtale med oss?

Vi tilbyr serviceavtale på alle væske/vann- og luft/vann-varmepumper. Har du spørsmål eller ønsker å inngå en avtale med oss? Ta kontakt for en uforpliktende prat om en passende avtale for deg.

Kontakt oss