Nybygg og tilbygg

Kontakt oss

Profesjonelt håndverksarbeid fra erfarne fagfolk

Nybygg gir deg muligheten til å velge helt selv hvordan du vil ha det – og det gjelder naturligvis også i boligens våtrom. For å være sikker på at du får løsninger som dekker dine behov og som du har glede av i lang tid fremover, er det imidlertid viktig å bruke fagfolk med nødvendig kompetanse og sertifiseringer. 

Vi kan håndtere nybyggprosjekter med opptil ti boenheter. Vi har mye erfaring med rørteknisk arbeid og installasjon av rør- og avløpssystemer i nye bygg, og leverer kvalitetshåndverk etter avtale med gyldig dokumentasjon.

Del av logo - Rørlegger og Bolig konsulenten AS

Vi håndterer rørleggerarbeidet – eller står som hovedentreprenør på hele prosjektet

Som VVS Fagmann er vi spesialister på bad og rørteknikk, og sørger for forskriftsmessig installasjon av blant annet sanitæranlegg, radiatorer, vannbåren varme og varmeanlegg. Vi tar på oss nybyggprosjekter som underleverandør på rørleggerarbeidet, men kan også stå som hovedentreprenør og koordinere hele prosjekter. 

Vi har god erfaring med å fungere som prosjektleder, og sørger for en smidig prosess fra søknadsstadiet og frem til ferdig overlevert bygg. Ved å la oss være hovedentreprenør blir vi ditt eneste kontaktpunkt, noe som er ryddig og oversiktlig for deg. Vi utfører naturligvis også de oppgavene som har med det rørtekniske å gjøre. Videre har vi full kontroll på fremdriften i prosjektet og sørger for at håndverkere innenfor andre fagfelt kommer inn til rett tid. 

Vi har også gode avtaler med de fleste leverandører av produkter til våtrom. Dermed kan vi bistå med bestilling av akkurat det utstyret du ønsker deg, og få det levert i løpet av få dager.

Få råd om gode løsninger for dine behov

Les om fordeler med å montere varmeanlegg eller varmepumpe i din bolig her.

 

Les mer om Arjonfloor vannbåren gulvvarmesystem her.

Få råd om gode løsninger for dine behov

En av de store fordelene med nybygg er naturligvis at man starter med helt blanke ark. Når vi jobber med nybygg, har vi et komplett informasjonsgrunnlag med plan- og arbeidstegninger. Det betyr at vi har god oversikt over hva som er mulig på tomten, og kan gi råd og anbefalinger om gode løsninger på bakgrunn av dette. 

Jo tidligere vi blir involvert i byggeprosjektet, desto bedre anbefalinger kan vi gi. På bakgrunn av fagkompetansen vår kan vi se muligheter du kanskje ikke har tenkt på tidligere. Finnes det utfordringer knyttet til våtrom eller det rørtekniske, kan vi også komme med forslag til løsninger. 

Kontakt oss for en prat om ditt prosjekt

Vi tar på oss arbeid med nybygg for privatpersoner og entreprenører i Oslo og omegn. Har du et prosjekt du ønsker å diskutere med oss? Vi garanterer kvalitetsmessig utført arbeid og er alltid klare for en utfordring. Send oss en henvendelse via kontaktskjema her eller ring oss på telefon  957 00 890.

Kontakt oss