Strøm app

Smarte løsninger for en lavere strømregning

Det var mange som fikk erfare en vinter da strømprisen var på sitt høyeste. Heldigvis finnes det flere smarte løsninger for de som ønsker å få en lavere strømregning, og vi kan tilby løsninger for dette.

Det er ikke bare lommeboken som kan dra fordel av energisparende smarthusløsninger, det er også bra for både komforten i hjemmet, inneklimaet og ikke minst er det bra for miljøet.

Smart varmestyring - kontroll over strømforbruket

Ønsker du at hytta skal være varm når du kommer? Eller glemte du å slå av varmekablene før du reiste på ferie? Kanskje vil du varme opp vann i berederen når strømmen er på det laveste? Med smarthusløsninger har det aldri vært enklere å ha full kontroll på strømmen både hjemme, på hytta eller kontoret. Du kan enkelt styre både varmepumpe og varmeanlegg fra nettbrettet eller telefonen via egen app. Det er ikke bare løsninger som gjør hverdagen enklere, det kan også hjelpe deg med å redusere strømbruken og dermed kutte ned på strømregningen.

Ved å bruke smart varmestyring for å varme opp hjemmet ditt trenger du ikke lenger å bekymre deg for når strømprisene er på sitt høyeste, systemet gjør jobben for deg. Dette er den enkle måten å få full kontroll og oversikt over energiforbruket ditt. Du kan også programmere systemet slik at du ikke ender opp med å varme opp mer enn du må. Du kan for eksempel legge inn tidsinnstillinger slik at varmen skrus ned i stuen om natten, når du ikke bruker den likevel. På den måten sparer du penger uten å måtte gjøre mer enn å trykke på en knapp.

Vi tilbyr smarthus styring med Arjonsmart. Les mer om smart varmestyring her.

Smarte varmtvannsberedere - bra for miljøet og strømregning

Det finnes flere løsninger som optimerer energiforbruket ditt, reduserer karbonavtrykket og kutter ned på strømregningen. Med varmtvannsberedere som OSO Charge og Høiax Connected får du full kontroll, via mobil eller nettbrett. Det er mulig å utnytte varmtvannsberedere med smartstyring mot strømnettet, slik at du kun varmer opp vann når prisene er på sitt laveste. Det er mulig å søke om støtte fra ENOVA, som gir  støtte ved installering av varmtvannsbereder med smartstyring.

Les mer om varmtvannsberederen OSO Charge her

Les mer om varmtvannsberederen Høiax Connected her

Ta kontakt!

For mer informasjon om smarte løsninger er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!