Moderne bad

Totalrenovering av våtrom

Totalrenovering av våtrom er komplekse prosjekter som krever erfaring, kunnskap og smarte ideer for å gjennomføre på en god måte. Med så mange detaljer å tenke på gjennom hele prosessen, er det lurt å la ett selskap stå for hele renoveringen.

Rørlegger og Boligkonsulenten AS har lang erfaring med totalrenovering av våtrom, og kan hjelpe med alt fra planleggings- og idéstadiet, til prosjektledelse, utførelse og siste finpuss. Vi bidrar til at du får drømmebadet slik du ønsker.

Hvordan ser drømmebadet ut?

Badet er et sted for rutiner og hverdagslige ting som tannbørsting og hårvask, men det kan også være et sted for tilflukt og avslapning. Et sted hvor du kan stenge verden ute og “vaske bort” alle bekymringene som har bygget seg opp i løpet av en hektisk arbeidsdag.

Alle har sin egen idé om hvordan drømmebadet skal se ut, og vår jobb er å ta drømmen din og gjøre den til virkelighet. Det finnes mange løsninger på markedet som ikke bare gjør badet ditt til et mer nyttig og funksjonelt sted, men også gir deg et mer avslappende og behagelig opphold. Dette jobber vi med hver dag, og vi kan derfor gi innspill og ideer basert på vår erfaring. Som en god hjelp for å planlegge ditt nye bad, kan du finne inspirasjon og tegneprogram på vår fane “Inspirasjon”.

Et eksempel på nye og innovative produkter er dusjsystemet Oras Esteta Wellfit, som er utviklet sammen med leger, fysioterapauter og helseeksperter, for å gi deg en dusjopplevelse som pleier og beroliger musklene. Perfekt for deg som liker å være aktiv, driver med idrett og mosjon, eller bare trenger å koble av litt.

Her kan du lese mer om smart velvære på badet

Kvalitet gjennom hele prosessen

Med Robko som totalentreprenør kan du lene deg tilbake og slappe av, vel i viten om at hvert trinn i prosessen blir håndtert med den største profesjonalitet. Alt vi gjør, fra arbeidet vi utfører og underleverandørene vi benytter, til produktene vi bruker, er valgt for å møte enhver standard og kvalitet, basert på vår mange års erfaring og ekspertise.

Med oss på laget kan du være sikker på at alt arbeid utføres til riktig tid og sted, og at vi skaper en ryddig og oversiktlig prosess for alle involverte. Du kan også være trygg på at du får den dokumentasjonen (FDV) du trenger for å dokumentere og bevise verdiøkningen av vårt arbeid. Dette har nå blitt et tydelig krav i forbindelse med den nye avhendingsloven gjeldende fra 1. januar 2022.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med totalrenovering av våtrom? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vårt mål er alltid å gi kunden den beste opplevelsen!